Select Page

Yes-R – (Dutch language)

Yes-R (Yesser Roshdy, 2 november 1986) is een Nederlandse rapper van Marokkaans- Egyptische afkomst. De rapper is ook wel bekend door zijn grote hits als ‘Leipe Mocro Flavour’ (met Ali B), ‘Mijn Pad’ en ‘Uit Elkaar’. Ook is de rapper actief als presentator, entertainer en acteur.

Op 16- jarige leeftijd begon Yesser Roshdy met rappen. In 2003 werd hij door rapper Negativ geïntroduceerd aan de rapper Lange Frans en kwam Yes-R terecht in de formatie ‘D-Men’.

In 2005, verliet de rapper ‘D-Men’ en tekende hij bij het label van zijn neef Ali B. Ook boekte hij dit jaar groot succes en bekendheid met het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’, die hij samen met Ali B en de zanger Brace uitbracht. Sindsdien is de rapper niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz.

In 2017, lanceerde Yes-R zijn EP ‘El Patron’, dat goed werd ontvangen door het publiek. Op de EP waren onder andere de artiesten ‘Kosso’, ‘Ismo’, ‘KIMONOMANDEM’ en ‘Lange Frans’ te horen. In 2018, is de rapper ook weer druk bezig met presenteren voor verschillende tv- programma’s en heeft hij onder andere de tracks ‘Streets’ met Anu-D en ‘On The Road’ uitgebracht.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com