Select Page

Stepherd & Skinto – (Dutch language)

Stepherd & Skinto is een hiphop- duo bestaand uit de rappers Stepherd en Skinto. Het duo heeft gestaan op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar. Het doel wat zij willen bereiken is het begrip ‘feest’ te tillen naar een hoger niveau met een combinatie van hiphop, UK- bass en elektronische sounds.

Skinto maakt al jaren indruk in de hiphop-scene met zijn aanstekelijke, energieke raps, gecombineerd met Jamaicaans beïnvloedde zanglijnen. Zijn sound is een combinatie van dubstep, grime, 2-Step, hip-hop, R&B en drum’n’bass. Verder is hij ook onderdeel van het collectief ‘Nebulon’, waar onder andere ook NoizBoiz en Zwart Licht onderdeel van uitmaken).

Stepherd maakt onderdeel uit van Nouveau Riche (hiphopcollectief waar o.a. ook Mr. Polska en Jebroer deel van uitmaken). Hiermee heeft hij ook al op veel verschillende grote festivals gestaan en meerdere keren getourd door Nederland en België. Stepherd maakt energieke elektronische tracks met Boaz van de Beats, maar ook zeker soul, oldschool hiphop met een vleugje disco.

In 2014 werkt het duo aan een nieuw repertoire, wat uiteindelijk leid tot de grote hit ‘Banaan’ samen met Jebroer en Jayh. Het nummer wordt een hit in België, waar het wekenlang in de top 10 van de Ultra Top 50 heeft gestaan. Ook de volgende single ‘Brak Obama’ wordt een groot succes, maar dan nu op Nederland’s bodem. Het nummer is geproduceerd door Project Money, Big2 en Boaz van de Beatz.

In 2016 heeft het duo het album ‘Het spijt me’ uitgebracht onder de label ‘Nouveau Riche Music’.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com