Select Page

SOUFIANE EDDYANI – (Dutch language)

Soufiane Eddyani  is een rapper afkomstig uit Antwerpen. Ook wel bekend van zijn hits ‘Terug In De Tijd’, ‘God Vergeef Me en ‘MAMACITA’.

Naast een liefde voor muziek, had Soufiane Eddyani in eerste instantie een heel andere droom: kickbokser worden. Deze droom viel helaas in duigen, nadat hij een blessure opliep. Op 17- jarige leeftijd heeft dit dan ook uiteindelijk geleid tot zijn succesvolle debuutsingle ‘Terug In De Tijd’. Binnen vier maanden behaalt de rapper één miljoen views met zijn eerste single. Zowel zijn tweede single, die kort daarop volgt, wordt een groot succes. Het nummer ‘God Vergeef Me’ werd namelijk binnen 1 maand twee miljoen keer bekeken. Sindsdien heeft de rapper groot succes geboekt in de Nederlandse hiphop-scene.

In 2017, tekent Soufiane een contract bij SPEC en heeft hij al veel singles op zijn naam staan. In 2018, bracht hij onder andere de nummers ‘MAMACITA’ en ‘Slimme Jongen’ uit en werkte hij samen met Ali B, Ahmed Chawki & Brahim Darri voor het nummer ‘Amsterdam Marrakech’.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com