Select Page

SMASH&ARIES – (Dutch language)

SMASH&ARIES zijn een DJ/MC- duo bestaand uit DJ Smash (Parker) & MC Aries. Ook wel bekend van de hits ‘Bobbeling Queen’ en ‘Killuminati’.

Dat het duo ontzettend succesvol is in wat ze doen, blijkt uit de grote events waar ze al gestaan hebben. Zo hebben de twee in het voorprogramma gestaan voor concerten van onder andere Rihanna, R. Kelly, Shakira en Chris Brown. Ook hebben ze gestaan op evenementen als Nope Is Dope, Sexed Up, Urban Elite en het Urban Music Festival. Met een eclectische mix van R&B en HipHop naar Moombahton en EDM beloven SMASH&ARIES veel goeds!

Verder zijn de twee ook bezig als producers. Zo hebben zij gewerkt met artiesten als Kalibwoy en Adje (SlodderVosGang) en hebben zij zich aangesloten bij een sublabel van PM Recordings: ‘Danja Beatz’. Onder dit label hebben zij al vele hits uitgebracht, zoals ‘Killuminati’ met Yes-R en ‘Bobbeling Queen’ met Lina Ice en Dopebwoy. ‘Bobbeling Queen’ werd een megahit in Suriname en als Zomerhit van 2016 getipt door DJ Team Rush Hour, DJ Biggi & DJ Freddy Moreira. Ook werd het nummer uitgeroepen tot de Dixte op FunX radio, kwam het terecht op de 16e plaats van de iTunes Dance Chart en werd het een groot succes op de streamingdiensten.

Op dit moment werkt het duo aan nieuwe nummers en blijven zij als DJ- team het publiek entertainen.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com