Select Page

Sjaak – (Dutch language)

Sjaak (Mehdi Chafi, 24 september 1985) is een rapper van Marokkaanse afkomst uit Amsterdam-Oost. Al jaren is hij een grote naam in de Nederlandse hiphop scene. Met zijn karakteristieke stemgeluid, zijn hilarische punchlines, persoonlijkheid en flows vermaakt hij rapliefhebbers.

In 2007 brak hij door met het nummer ‘Ik Heb Schijt’ van Appa en tekende hij een platencontract bij SPEC en gaf ook het nummer ‘Stuk’ met The Partysquad een groot succes voor de rapper.

In 2008 bracht hij zijn EP ‘Sjaakmat’ uit en was hij te horen op verschillende tracks, zoals ‘Baas’ van Ali B en ‘Leven van du Faam’ van Kempi. In 2010 was hij te horen op ‘Miami Vice’ van DJ Promo met Sef en op ‘Duif op de Dam’ van The Opposites met Burgs en Kleine Viezerik.

In 2013 tekende de rapper een platencontract bij Top Notch en scoorde hij al weer hits als ‘Wat Is Er!?’ met Appa en ‘Krokobil’ met Yellow Claw en Mr.Polska. Ook bracht hij album ‘StrijderSysteem’ uit, waarvoor hij samenwerkte met bekende Nederlandse artiesten zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Hydroboyz, The Opposites, Jayh, Reverse, Kleine Viezerik, SABeats en The Partysquad. Dit album werd een groot succes en laat zien hoe een vooruitstrevend en ambitieus artiest hij is

Onlangs is de rapper een samenwerking aangegaan met DJ Sidney Samson en hebben de 2 een album uitgebracht ‘THOP’, met o.a. de nummers ‘THOP’ en ‘Rwinananana’ met 3robi.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com