Select Page

SBMG – (Dutch language)

Henk Mando (artiestennaam: Henkie T) en Chyvon Pala (artiestennaam: Chivv) vormen samen de groep SBMG (Sawtu Boys Money Gang). De twee groeiden samen op in Amsterdam Zuidoost en bouwden een hechte vriendschap op, waarbij er ook een liefde voor muziek ontstond. De mannen besloten een samenwerking aan te gaan als rapduo en dit werd een groot succes.

Op 15- jarige leeftijd brachten zij het nummer ‘Heel Arrogant’ uit, waarmee ze op verschillende poppodia stonden en binnen een jaar gaven zij meer dan 200 optredens. Vanwege de toenemende populariteit van de duo, kwamen zij onder de aandacht te staan van Top Notch- oprichter Kees de Koning en tekenden zij een contract bij het label. Begin 2014 brachten zij hun hitsingle ‘Oeh Na Na’ uit, wat een ontzettend groot succes werd op YouTube met ruim 4,5 miljoen views binnen een jaar tijd en werd het ook zeker een hit in de Nederlandse Hip-Hop scene.

Met rauwe hiphop en luchtige rapteksten met een rauwe rand bereikten zij via social media veel hits en nam hun populariteit toe. Dit was ook precies wat de jongens wilden; muziek maken voor iedereen die van rauwe hiphop houdt.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com