Select Page

Remy Cooper – (Dutch language)

Remy Borsboom (artiestennaam: Remy Cooper) is een Nederlandse DJ. Bekend van onder andere de tracks ‘Keep Running’, ‘Afterglow’ en ‘Bonfire’ (met YSA).

Remy startte zijn carrière op 9- jarige leeftijd in de musical Tarzan in Den Haag. Hier leerde hij de muziek van Phil Collins kennen, wat ontzettend veel indruk op hem maakte. Op 14- jarige leeftijd begon Remy een start te maken aan DJ’en en het produceren van elektronische muziek. Twee jaar later, won hij dan ook ‘The Battle of the DJ’s’. Dit heeft uiteindelijk geleid tot vele grote optredens, waaronder in Ibiza.

Nadat de DJ al verschillende tracks had uitgebracht, bracht hij in 2016 zijn eerste single onder het label Armada Music uit: ‘Keep Running’. Het nummer werd een groot succes en kreeg veel steun van DJ’s als ‘EDX’, ‘Armin van Buuren’ en ‘Alex Brandt’. Ook deed de DJ het ontzettend goed in de Spotify- playlists. Vervolgens bracht hij de track ‘Fill Your Hope’ uit, deze kwam terecht in de Top 40. Zowel de opvolger ‘Afterglow’ werd een groot succes en werd maar liefst 1.300.000 keer beluisterd op Spotify.

In 2017, keert Remy terug naar ‘Armada Deep’ en brengt daar de track ‘Sugar Junk’ uit. Zo staat de DJ veelal bekend om zijn melodische en groovy deep house muziek met invloeden van pop en disco.

Op dit moment studeert de DJ aan de Rockacademie, waar hij met vele andere muzikanten samenwerkt en zich verder ontwikkelt. Onlangs heeft de DJ de nummers ‘Bonfire’ (met YSA) en ‘Break The Light’ (met Lemlem) uitgebracht.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com