Select Page

Makkie – (Dutch language)

Regilio Siegfried Orlando Macknack, oftewel Makkie, is een rapper uit Amsterdam. Op 12- jarige leeftijd begon de rapper met het schrijven van nummers. Wanneer hij de Almeerse New-Wave producer Krankjoram tegenkomt, gaat alles in een stijgende lijn voor deze twee. Als duo brengen ze meerdere mixtapes en EP’s uit, winnen ze Most Wanted (de competitie voor hiphopacts uit heel Nederland), behalen ze een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland en winnen ze de muzikantenprijs.

Naast zijn samenwerking met Krankjoram houdt Makkie zich ook bezig eigen projecten, zoals een project in het Surinaams met DJ MBA ‘Kapting’ en de Dieperhuis srie, een project in samenwerking met Cutta Crepe. Makkie bewijst door zijn optredens bij o.a. de Uitmarkt, Paradiso, de Melkweg en zelfs in Suriname dat hij het publiek altijd voor zich weet te winnen.

In 2016 doet de rapper mee met de Supersongdag editie 6 en wint hij de finale. Hij wordt vervolgens gelinkt, via het FunX schrijverskamp, aan Le Seton en Architrackz en zo ontstaat het nummer ‘Timeline’, wat een groot succes werd op de radiozender FunX. Dit succes leidde uiteindelijk tot een nominatie als FunX-talent tijdens de FunX awards.

Op dit moment is Makkie als solo artiest getekend bij Event- us en BMG Talpa en werkt hij aan zijn eerste EP ‘Wist het allang’.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com