Select Page

Lina Ice – (Dutch language)

Lina Ice is een veelzijdige muzikant en zanger. Op vroege leeftijd begon Lina de drums en de piano te bespelen. Na een tijdje in een band gezeten te hebben, begint Lina zijn muzikale horizon te verbreden. Geïnspireerd door R&B- zangers als Craig David en Usher begint Lina met zingen en het schrijven van nummers. Zijn vrienden en familie merken zijn grote muzikale talent op.

In 4 jaar tijd is de zanger gegaan van kleine optredens op zijn middelbare school naar het grote werk in clubs en op evenementen. Sindsdien heeft hij al veel nummers uitgebracht met invloeden van r&b, hiphop, afrohouse, bobbling en reggaeton. Waaronder het nummer ‘Bobbeling Queen’, dat hij in 2016 uitbracht met SMASH&ARIES en Dopebwoy. Ook heeft hij in 2017 zijn EP ‘Icey’ uitgebracht met het nummer ‘Paradijs’.

In maart 2018 heeft de zanger zijn tweede EP ‘Icey 2’ uitgebracht, met de nummers ‘Whined’ (Ft. Benn & Paul) & ‘Attitude’. Verder zijn ook de artiesten ‘James Watss’, ‘Kevcody’, ‘Kimberley Janice’, ‘Jason Futuristic’ en ‘Frsh’ op de EP te horen.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com