Select Page

Kill The Buzz – (Dutch language)

Kill The Buzz is een Nederlands producer uit Breda. Bekende tracks die de producer heeft uitgebracht zijn onder andere de nummers ‘Still The One’ (met Hardwell & Max Collins) en ‘Break The House Down’.

Adithya Nanuru, oftewel Kill The Buzz, is zijn carrière begonnen in 2012. Hij tekende een contract bij de label ‘Cloud 9’ en kreeg de kans om zijn sound met de wereld te delen. Begin oktober 2012 lukte het hem dan ook om een week na release zijn track ‘Party Hard’ binnen te laten komen op nummer 1 in de EDM Buzz Chart. Dit nummer bracht hij uit via Hardwell’s label: Revealed Recordings. De track was voor het eerst te horen tijdens Hardwell’s set op Tomorrowland 2012 en kreeg ontzettend veel lof uit de dance-scene. Zo kreeg hij veel support van grote DJ’s als Dannic & JordyDazz (ook leden van Revealed Recordings), Quintino, David Guetta, Benny Benassi, Sander van Doorn en Swanky Tunes.

In 2013 bracht hij een remix uit van het nummer ‘Pitch Please’ van Daleri en de track ‘Bouncing Betty’. Ook deze releases brachten hem veel succes.

In 2018 heeft de producer de track ‘Attack (Are You With Me)’ met Loris Cimino uitgebracht.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com