Select Page

JR Kenna – (Dutch language)

Junior Kenna is een reggae- artiest uit Nederland. Hij is opgegroeid met Surinaamse en Indonesische ouders. Hij heeft zich van kleins af aan altijd al laten inspireren door zijn ouders, ooms en neven, die ook allemaal het muzikale beroep uitoefenen.

Rond het jaar 2000, begon hij zich te ontwikkelen in zijn vocals en songwriting skills. Hij begon met optredens en nam zijn nummers op, op bestaande ritmes van verschillende bekende reggae/dancehall artiesten. Ook vestigde hij zich bij de Nederlandse hiphop groep ‘Bludline’, opgericht door zijn oudere broer ‘Row’, ‘J-Lexx’ en ‘Problems’.

Vervolgens, na een aantal jaren verstreken, is de groep de Nederlandse hiphop producer ‘Mack aka illyG@LL’ (oprichter ‘DvDBeatCompany) gaan benaderen om de groep te helpen verder te groeien. Mack merkte al gauw Kenna’s talent op en creeërde een platform om zijn droom te realiseren; een reggae/dancehall- artiest worden.

.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com