Select Page

Jay Fonseca – (Dutch language)

Calvin-Anthony Jay Fonseca (Rotterdam, 16 mei 1990), ook wel bekend als Jay Fonseca, is een Nederlands artiest/singer-songwriter en producer.

Jay Fonseca groeide op in een muzikaal gezin. Zijn ouders waren beiden vocalisten en dansers. Zo was zijn moeder lid van de bekende groepen Boney-M en Mai Tai en zong zijn vader in D-Cypha. Zingen is wat de zanger al van kleins af aan deed. Hij groeide op met R&B- artiesten als Boyz II Men & Jodeci. Jay leerde de piano, gitaar en de viool te bespelen, maar legde zijn focus op zang. Op 16- jarige leeftijd bracht hij dan ook al het nummer ‘My Baby Boo’ uit.

In 2008 besluit Jay een muziekopleiding te volgen aan het Albeda College, waar hij in 2012 zijn diploma voor behaalt. Vervolgens besluit hij verder te studeren in de muziek. In 2013 tekent de zanger een platencontract in de Verenigde Staten. Hier brengt hij het nummer ‘Let’s Dance’ uit.

In 2016 brengt Jay het nummer ‘Jaytjemina’ uit. Overige tracks die hij uitgebracht heeft zijn onder andere ‘Bubble & Wine’ en ‘Niet Liegen’ (met Darryl).

In 2018 is hij onder andere te horen op het nummer ‘Sin Compromiso’ van Damian Twilt met Louise Hu. Dit nummer werd een groot succes op Spotify. Ook heeft hij dit jaar het nummer ‘Tu Te Imaginas’ met Exlau uitgebracht.

Op dit moment staat de zanger onder contract bij Bossed Up Publishing. Ook geeft hij aan bezig te zijn met nieuwe opkomende projecten.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com