Select Page

Hansie – (Dutch language)

Navarre Novian Norah, oftwel Hansie, is een artiest/songwriter uit Nederland. Al van kleins af aan heeft hij een grote liefde voor hiphop en R&B. Vanuit zijn omgeving groeit hij veel op met R&B, reggae en hip-hop en naarmate hij ouder werd, luisterde hij zelf veel naar artiesten als Tupac, Mario, 50 Cent en Lil Bow Wow.

Rond 15- jarige leeftijd ontmoette hij de muziekproducer Esko en begonnen samen tracks op te nemen. Dit doen zijn tot op de dag van vandaag, nu zij ook beiden een plek hebben veroverd in de muziekindustrie.

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom Hansie, na zijn release van zijn mixtape ‘De Cakemix’, het schrijven voor o.a. Kinderen voor Kinderen, heeft hij in 2017 weer nieuwe tracks uitgebracht. De track ‘C’est La Vie’ met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko werd een groot succes. Deze track ging binnen een maand goud en behaalde de platinastatus. Ook zijn tweede single ‘Non Stop’ met Latifah en Josylvio zorgde weer voor een groot succes.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com