Select Page

Dopebwoy – (Dutch language)

Dopebwoy, Jordan Jacott, is geboren op 14 maart 1994 in Amsterdam Zuidoost. Na het beoefenen van voetbal als zijn eerste passie, verschoof zijn aandacht uiteindelijk naar muziek. De vader van Dopebwoy was een DJ, dus muziek was niet vreemd in de familie. Dopebwoy begon muziek te produceren door zijn eigen beats te maken. Hij leerde te werken met programma’s als Reason en Fruity Loops, die hij van zijn oom ‘DJ Jeff’ had gekregen, en hij kon zijn handen niet meer van het produceren afhouden.

In 2011 begon Dopebwoy te experimenteren met de Nederlandse taal in zijn muziek. Hij wilde laten zien dat het produceren van beats niet zijn enige muzikale vaardigheid was. Hij heeft het nummer ‘Summer’, een nummer van de Nederlandse kunstenaar ‘Kempi’, misgeslagen en het nummer werd een nummer 1-hit in de Juize FM Top5 gedurende 2 weken. In 2012 produceerde hij het nummer ‘Beatrix’, met Lexxxus, Rasskulz, Donny Baby en Scottebii. Ook dit nummer werd een enorme hit en leidde tot meer samenwerkingen.

Vanaf dat moment werd Dopebwoy een grote naam in de Nederlandse scene, die je kunt zien met de vele samenwerkingen, zoals Jowy Rosé, die hem op het label Streetknowledge, Yes-R (That’s Life), F1rstman (Tell Me)) en SBMG (Late Night Sex).

De tracks van Dopebwoy mogen op dit moment niet in de clubs ontbreken. Met geweldige tracks als ‘Balloon’ (Ft Jayh Jawson), ‘Bobbel’ (Ft Childsplay), ‘Last Times’ (Ft Jonna Fraser), een nummer dat hij produceerde met Zefanio en zelfs zijn eigen laatste single ‘Cartier’, heeft de artiest / producer zijn stempel in de Nederlandse muziekscene gezet.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede The Netherlands Telephone: +31 88-0124860 Chamber of Commerce: 62336681 VAT-number: NL854774555B0
E-mail general: info@pmlabelgroup.com Demos: demo@pmlabelgroup.com Licensing inquiries: licensing@pmlabelgroup.com