Select Page

Damian Twilt – (Dutch language)

Damian Matthew Twilt, oftewel Damian Twilt, is een Nederlandse DJ. Ook wel bekend van de nummers ‘Sin Compromiso’ en ‘Wrist List’ (met Shaqs).

Damian’s grote passie voor muziek startte op zeer vroeg leeftijd. Hij begon met het bespelen van de drums. In zijn tienerjaren maakte hij kennis met het DJ’en, vanaf toen begon hij steeds meer te experimenteren met het mixen van nummers.

Al op 12- jarige leeftijd draaide hij maandelijks op een tienerfeest in het Teejater in Naaldwijk. Vanaf 2017 draaide hij in grote clubs als ‘Villa Thalia’ en ‘Paard van Troje’. In 2018, besloot hij zich meer te focussen op het schrijven en maken van muziek. Dit leidde tot zijn single ‘Wrist List’ (met Shaqs). Het nummer bereikte ruim 120.000 streams en werd dus een groot succes. Ook bracht hij dit jaar zijn single ‘Sin Compromiso’ (met Jay Fonseca en Louise Hu) uit onder PM Records. Ook dit nummer werd een groot succes met ruim 450.000 streams op Spotify. Ook werd het nummer gesteund door artiesten als ‘Nicky Romero’ en ‘Justin Mylo’. In april 2018 heeft de DJ een contract getekend bij Dedicated Management.

Onlangs heeft Damian de track ‘Favorite Pleasure’ (met Whan) uitgebracht.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com