Artiest en persoonlijkheid Sjaak start eigen Youtube kanaal Sjaak TV

Sjaak is een eigen YouTube-kanaal gestart genaamd Sjaak TV. Op het kanaal komen typische Sjaak items, waaronder afleveringen van Klaas Sjaak, Tif met Sjaak, Shake Week en meer.
Het digitale televisiekanaal is een samenwerking tussen Sjaak en PM Label Group.

Sjaak

Sjaak is geboren als Mehdi Chafi op 24 september 1985 in Amsterdam-Oost. Met zijn karakteristieke stemgeluid, zijn hilarische punchlines en zijn opvallende persoonlijkheid, heeft hij al meerdere hits op zijn naam staan. Een van zijn meest bekende hits is Stap voor Stap met Kav Verhouzer. Daarnaast maakte hij muziek met onder andere StukTV, The PartySquad en Jebroer.
Sjaak wordt regelmatig uitgenodigd voor video’s van andere bekende online televisiekanalen, zoals F1rst, Slam TV en meer. Er wordt gezegd dat Sjaak zijn eigen taal heeft ontwikkeld. In het dagelijks leven en in zijn muziek gebruikt hij vaak zelfbedachte woorden.

Klaas Sjaak, Tif Met Sjaak, Shake Week

In het item Klaas Sjaak, dat binnenkort elke week online te zien is, vertelt Sjaak traditionele sprookjes op zijn eigen manier. Dit deed hij eerder in een uitzending van Talpa’s XM radio en dat was een groot succes. Eerder deze maand deed Sjaak een sprookje live op Radio 538.
De locatie van Klaas Sjaak is bijzonder: in zijn tuin staat sinds kort een gigantisch sprookjeshuis, dat door zijn schoonvader met de hand gemaakt is.
Tif Met Sjaak wordt een item waarbij Sjaak, samen met zijn personal trainer Geronimo De Vries, bekende gasten uitnodigt om samen te gaan sporten. Dit belooft al veel hilariteit.
Ook wil Sjaak meer uit zijn persoonlijke leven laten zien, en dat zal hij onder Shake Week doen.

Coronacrisis

Sjaak speelde al jaren met het idee om meer met video’s en Youtube te werken. De voorbereidingen voor Sjaak TV waren al begonnen voor de coronacrisis. Omdat mensen nu veel thuis zitten wil Sjaak dit graag eerder naar buiten brengen, zodat hij de mensen kan vermaken in deze lastige tijd. Om die reden zal hij ook regelmatig live gaan op het Youtube kanaal en op zijn social media. Sjaak: “Ik ben blij dat we met PM zo snel konden schakelen.” Opnames voor Tif Met Sjaak moesten door de coronacrisis helaas wel uitgesteld worden.

PM Label Group

PM Label Group is een labelnetwerk en community, opgericht door PM Recordings B.V. Het biedt artiesten en managers unieke mogelijkheden om een onafhankelijk label te starten. “Het blijkt dat dit niet per se een muzieklabel hoeft te zijn”, voegt Thijs Borgman van PM Label Group daaraantoe. “In dit geval betreft het label een digitaal videokanaal”.