Select Page

4 Waayy K – (Dutch language)

Kelvin Terrell Boyd, ook wel bekend als ‘4 Waayy K’, is een Amerikaanse rapper. Tracks die de rapper heeft uitgebracht zijn onder andere de nummers ‘One Way’ (met Click Clack) en ‘FRFR’ (met Beatking).

Kelvin Terrell Boyd groeide op in een harde omgeving. Zo groeide hij op zonder vader en moest hij zien te overleven in een wereld van drugs en criminaliteit. Dit maakte het allemaal niet makkelijk voor de rapper. Hij kreeg verschillende keren te maken met het gerecht. Maar dit veranderde in 2016, nadat de rapper vrijgelaten werd na een arrestatie voor een drugs- gerelateerd misdrijf. Vanaf dit moment besloot ‘4 Waayy K’ zich volledig in te zetten om zijn leven te verbeteren door gebruik te maken van zijn muzikaal talent. Muziek geeft hem de mogelijkheid om zijn emoties te uiten en helpt hem om op het rechte pad te blijven. Zo geeft de rapper zelf ook aan dat het een therapeutische werking voor hem heeft.

Met een combinatie van eerlijke, oprechte teksten met rauwe beats en een donkere sfeer heeft de rapper veel te bieden voor de rapscene.

CONTACT

E-MAIL

OFFICE

CONTACT

PM Label Group/PM Recordings B.V.
M.H. Tromplaan 55
7513 AB Enschede
The Netherlands
Telephone: +31 88-0124860
Chamber of Commerce: 62336681
VAT-number: NL854774555B0
E-mail general:
info@pmlabelgroup.com

Demos:
demo@pmlabelgroup.com

Licensing inquiries:
licensing@pmlabelgroup.com